Aktualność Wzięliśmy udział w warsztatach Fundacji Słowem Pisane

Wzięliśmy udział w warsztatach Fundacji Słowem Pisane

Nasza Fundacja miała przyjemność wziąć udział w warsztatach „Nowe technologie a NGO Powiatu Wieluńskiego. Możliwości zastosowań praktycznych" realizowanych przez Fundację Słowem Pisane i m.in. dzięki temu nagrać wizytówkę głosową, która trafi w eter naszej lokalnej rozgłośni - Radia Ziemi Wieluńskiej. Projekt realizowany był w formie dwudniowych spotkań i szkoleń z lokalnymi organizacjami pozarządowymi, które zaproszono do budynku warsztatów budowlanych ZS 1 w Wieluniu. Podczas szkoleń oprócz wymiany doświadczeń, omawiania strategii komunikacji z mediami i promocji, każda z organizacji nagrała swoją wizytówkę.
Naszej "głosówki" nagranej przez prezesa Tomasz Dawidziaka można także posłuchać na radiowej stronie www: https://www.radiozw.com.pl/szkolenia-dla-ngo-powiatu-wielunskiego-posluchajcie-wizytowek-uczestnikow-zdjecia/
Bardzo dziękujemy Fundacji Słowem Pisane i ludziom Radia ZW za ciekawe doświadczenie, a także za możliwość takiej formy promocji naszych działań!

Może Cię zainteresować